Rotutuotteet

Tiedustelut ja tilaukset Päivi Pienmäki p. 040 828 0359 paivi.pienmaki(at)gmail.com

Saat tilausvahvistuksen heti kun tilausviesti on tavoittanut tuotevastaavan (Huom! Loma-aikoina poikkeavat toimitusajat). Tuotteet toimitetaan tilaajille kun maksu on suoritettu. Tiedustele myös mahdollisuutta saada tuotteet toimitettuna johonkin näyttelyyn!

Lähettäessäsi sähköpostia korvaa (at) @-merkillä

Pilli

11 euroa, sisältää postikulut.

Yksiääni pilli kaulanauhalla, jossa papukaijalukko, turvalukko ja yhdistyksen nimi setteripainatuksella.

CD

11 €, sisältää postikulut.

Yhdistyksemme ensimmäisen kymmenen vuoden jäsenjulkaisut Irlanninsetterit on koottu CD:lle. Adoben Reader –ohjelman avulla voit selata vanhoja lehtiä aina ensimmäisestä numerosta lähtien – ääntä CD:llä ei ole mutta sitäkin enemmän historian siipien havinaa! CD sisältää lehden vuosikerrat 1997-2006. Tässä uniikki lahjaidea jokaiselle tietokoneen omistavalle tai arvokasta dokumenttia omiin kokoelmiin.

Autotarra

3 euroa, sisältää postikulut.

Tarrassa on valkoisella pohjalla värillinen setteri ja se on valmistettu liimattavaksi auton ikkunan ulkopinnalle.

Heijastin

Turvaa pimeisiin iltoihin! Kullan tai hopean värisenä, hopen värinen CE-hyväksyttyä pintamateriaalia. Hinta 7 euroa, sisältää postikulut.

Pinssi

3 euroa, sisältää postikulut.Yhdistyksen uusin tuote pinssi on stanssattu, halkaisijaltaan 29 mm jossa valkoisella pohjalla kullanvärinen kuviointi.

Sisustuslamppu

yhdellä omalla kuvalla. Kuvan leveys on 180 mm ja korkeus n. 95 mm, vaatimuksena vaakatasossa oleva kuva. Jalustan värivaihtoehdot kulta, keltainen, turkoosi, musta, punainen ja lime. Led-valoilla 37 euroa, sisältää postikulut Verkkovirralla 45 euroa, sisältää postikulut

Lyhty

neljällä omalla kuvalla. Kuvan muoto nelikulmio n. 100 mm per sivu joka voidaan rajata sekä pysty- että vaakakuvasta jos kuvassa on riittävästi marginaalia. Liian tiukkaan rajattu kuva ei mahdu aukkoon vaan osa kuvasta jää piiloon. Lamppu verkkovirralla 58 euroa, sisältää postikulut. Lyhdyn värivaihtoehdot kulta, keltainen, turkoosi, musta, punainen ja lime.

Snapsilasi

lahjapakkauksessa 43 euroa, sisältää postikulut. Tilaustuote

Ovikyltti

40 euroa + postikulut

Värit valkoinen, punainen, musta, muovia. Tilaustuote

Setterikorvakorut hopeakoukulla 20 euroa, setteririntaneula 15 euroa + postikulut

Värit valkoinen, punainen, musta, värillinen osa muovia. Tilaustuote

Suosittu Setterikalenteri, sesonkituote. Myynnissä vuoden lopussa ja uuden vuoden alussa.

Seinäkalenteri kalenterikierteellä ja ripustusmahdollisuudella. 13 upeaa A4-kokoista kuvaa, reilusti kirjoitustilaa ja mm. nimipäivät. Kuvituskuvat jäsenten omista koirista vaihtelevin, vuodenaikaa myötäilevin teemoin.