KOTKA-HAMINA

Valtakunnallisena koiranpäivänä keskiviikkona 24.4.
Kotka-Hamina seudun setterit koirametsäilevät porukalla. Koirametsä Reviiri on
varattu setterien käyttöön klo 17.05 - 18.05. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja voit kysyä Heidiltä, p. 050 3635386/ heidihusu @
windowslive.com

OULU

�� Koirametsäilyä koiranpäivänä! ��

Koiranpäivänä ke 24.4. Oulun alueen setterit kokoontuvat koirametsässä. Pohjois-Kellon koirametsä on varattu settereille klo 17-18. Koiramäärä on vapaa!

Lisätietoja saa Lealta, puh. 040 7159937.

Tervetuloa kaikille!
JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän alueen talven rallatukset koirametsä Rallatuksessa ovat keränneet parhaimmillaan 14 setteriä yhteen leikkimään ja liikkumaan. On olut mukava saada uusia kasvoja mukaan!

Nykyisen kymppikortin kerrat ovat päättymässä 21.4. joka on ylimääräinen, siirretty kerta talven pakkasjaksolta ja sisältyy vielä vanhaan kymppikorttiin. Kesäkaudella olemme tavanneet rallatella arki-iltaisin, iltana tiistai klo 19-20 ja heinäkuussa on pidetty taukoa ja jatkettu taas elokuussa. Mikäli olet kiinnostunut uudesta kymppikortista, sitovat ilmoittautumiset Maaritille takala.maarit @ kolumbus.fi huhtikuun loppuun mennessä. Myös uudet harrastajat ovat tervetulleita!


Onko alueen harrastajilla tarvetta ja kiinnostusta muihin yhteisiin aktiviteetteihin? Onko toiveita? Näyttelykoulutusta? Trimmaustreenejä? Koirauintia? Mikä sinua kiinnostaisi? Viestittelepä Pialle niin mietitään, millaista puuhaa saisimme tarjolle.