Jyväskylän alue

Jyväskylän alueen koirametsä Rallatuksen talvikausi käynnistyy joulukuun alussa. Kokoonnumme seuraavin päivämäärin aina klo 9. Olethan ajoissa paikalla, portit suljetaan täsmällisesti, jotta koirat pääsevät juoksemaan. Mikäli joku muu on metsässä ennen meitä, odotamme omaa vuoroamme tien toisella puolella olevalla pysäköintialueella (reaktiivisten koirien vuoksi). Portin koodit toimitetaan kaikille kortin lunastaneille ja ensimmäisenä paikalle saapuva avaa portin. Juoksussa olevat nartut jäävät kotiin. Kymmenen kertaa maksaa 35 euroa per omistaja, maksuohjeet saat ilmoittautuessasi.


Koirametsän säännöt:
- Koirien on oltava asianmukaisesti rokotettuja. Myös loishäädöistä on huolehdittu joko madottamalla tai ulosteet tutkituttamalla. Mahataudin tms. iskiessä ei tietenkään voi
tulla rallattamaan.
- Toinen koskee kaivamista. Kaivaminen on sallittua missä tahansa muualla, mutta ei aitojen vieressä, eikä parkkipaikalla. Toki myös kulkuväyliltä on hyvä peitellä isommat kaivuukuopat.
- Koiran kakat... Kukaan ei varmaankaan jaksa eikä pysty vahtia, minne se oma otus oloaan helpottaa. Eikä tarvitse vahtia. Kuitenkin on mukava, jos ei tarvitse kävellä kakassa. Tehdäänpä siksi niin, että jos satut näkemään koirankakan, siivoa se pois. Nappaa postilaatikosta taskuun kakkapussi tai pari. Metsässä on roskikset molemmilla pitkillä sivuilla. Toki itsekin huolehdimme metsän siisteydestä.


Meille varatut päivät ovat
su 3.12.
su 17.12.
la 30.12.
su 14.1.
su 28.1.
su 11.2.
su 25.2.
su 10.3.
su 24.3.
su 7.4.

Tervetuloa mukaan rallattelemaan!

Ilmoittautumiset takala.maarit(at)kolumbus.fi